Spillesæt med tryk

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

  • +20.000 fodboldsæt solgt
  • Få eget navn og nummer
  • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
  • Den perfekte gaveidé
  • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
    Laura Hansen

Vi sælger ikke kun spillesæt til fodbold, men også til en lang række andre sportsgrene. Vi har gennem tiden leveret spillesæt til hold indenfor bl.a. følgende håndbold, basketball og flagfootball. Så er I på udkig efter et spillesæt i høj kvalitet til en god pris, så kan vi helt sikkert hjælpe jer:

 

Se priser og udvalg →

 

Det flotte design kan være subjektivt at vurdere, men vores erfaring gør at vi efterhånden har en god fornemmelse for, hvilket design der vil falde i de danske sportsudøveres smag. Derudover prøver vi løbende at fastholde et bredt sortiment af forskellige design, således at der er noget for de flestes smag. 

Den gode pris mener vi ligeledes er essentiel når det gælder spillesæt. Det betyder meget for os at vores kunder oplever at få værdi for pengene. Derfor vælger vi heller ikke bare mærker ud fra deres navn, da man så risikerer at betale overpris i forhold til kvaliteten. Vi arbejder derimod med producenter som leverer kvalitet og desgins i verdensklasse, men til en pris der er skarpere end de største brands.

Håndbold spillesæt

Som nævnt sælger vi ikke kun fodbold spillesæt. Vi har efterhånden leveret spillesæt til en lang række håndboldklubber og kender derfor de krav og forventninger håndboldhold har til f.eks. kvaliteten.

En af de mest populære håndbold spillesæt vi i øjeblikket fører er Flag-sættet fra spanske Joma:

 

Se priser og udvalg →

 

Joma Flag-sættet lever op til alle de tre kriterier, som vi har defineret som kritiske. Sættet er i høj kvalitet og designet er stilfuldt og enkelt. Prisen på DKK 388 for et sæt inkl. moms og tryk er samtidig et rigtig godt tilbud.

Basketball spillesæt og andre sportsgrene

Hvis I er på udkig efter et basketball spillesæt, eller sæt til andre sportsgrene som ikke fremgår af vores side eller katalog, så kontakt os endelig.

Vi har mulighed for at få sæt hjem til de fleste sportsgrene og til f.eks. basketball har vi et relativt stort udvalg af flotte sæt i høj kvalitet.

Du kan enten kontakte os gennem sportmonda.dk eller skrive til os direkte på fodbold@sportmonda.dk. Vi sidder klar ved tasterne og glæder os til at høre fra dig.

Udover at lave sportstøj, så står vi også bag Firmatøj med logo, der som navnet antyder laver tøj til virksomheder. Her har vi stort fokus på bæredygtighed og bruger bl.a. udelukkende 100% økologisk bomuld til tøjet.

Spillesæt til børn

Vi har et stort udvalg af spillesæt til børn, da størstedelen af vores sæt findes i størrelser helt ned til 4 år.

Det kan dog især være svært at vælge den rigtige størrelse til børn og derfor har vi lavet en størrelsesguide der kan hjælpe jer med at tage det rigtige valg. Her kan I få en indikation af størrelsen på baggrund af højde og andre mål.

Hvis i mangler inspiration til fede fodboldsæt, så tag et kig i vores sortiment ,hvor du finder nogle rigtig fede designs til drenge.

Klar til at bestille dit fodboldsæt med navn og nummer?

Du kan via vores hjemmeside bestille din trøje, hvis du måtte sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Vi svarer typisk inden for 8 timer på hverdage.

Ring gerne på tlf. +45 7071 3163 eller skriv på fodbold@sportmonda.dk (fodboldsæt.dk er drevet af Sportmonda)

Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fed trøje med navn og nummer til dig.

Mvh. Claus