Fodboldtrøjer til børn - med eget navn og nummer

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

  • +20.000 fodboldsæt solgt
  • Få eget navn og nummer
  • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
  • Den perfekte gaveidé
  • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
    Laura Hansen

Vores formål er at gøre det nemt at købe fodboldtrøjer til børn med deres eget navn og nummer trykt på ryggen. Vi ved hvor stor glæde en personlig fodboldtrøje kan give et barn, så vi har sammensat et sortiment med priser hvor alle kan være med. Du kan se de forskellige modeller og bestille her:

Se priser og udvalg →

 

Fodboldtrøjer til børn - den perfekte gave

En personlig fodboldtrøje med navn og nummer er en af de bedste gaver du kan give til dit barn. Overraskelsen og glæden er unik når gaven åbnes.

Vil du overraske en niece, nevø eller vens barn med en unik gave, så er en fodboldtrøje med navn ligeledes det perfekte valg. Vi tør næsten godt garantere at du bliver favorit onklen/tanten i en lang periode herefter.

Fodboldtrøjer til børn skal være både flotte og holdbare. Derfor har vi nøje udvalgt en række modeller der lever op til disse krav, samtidig med at vi kan tilbyde dem til gode priser.

Fodboldtrøjer til børn i god kvalitet

 

Se priser og udvalg →

 

Vi har derfor gennemgået 100-vis af fodboldtrøjer for at finde frem til dem, som vi synes egner sig allerbedst til børn. Fodboldtrøjerne i sortimentet er flotte, behagelige at have på - og holder samtidig i flere år. Vi tør derfor godt vædde med, at dit barn vokser ud af fodboldtrøjen før de når at slide den op. 

Vores fodboldtrøjer til børn kommer fra de to af Europas største producenter, nemlig spanske Joma og svenske Craft

Vi benytter os samtidig af tryk i den bedste kvalitet. Trykket er derfor ikke til at slide op, selvom trøjen benyttes og vaskes ofte. Trykket forbliver intakt og flot, hvilket er en vigtig del af oplevelsen med en personlig fodboldtrøjer.

Er du klar til at bestille en fodboldtrøje til dine børn (eller søster/bror/vens barn), så kan du se vores sortiment og bestille her.

Hvor bliver fodboldtrøjerne produceret?

Vi bestiller fodboldtrøjerne hjem direkte fra nogle af Europas største producenter af sportstøj. Vi trykker derefter selv trøjerne på vores lager i Brøndby. Den korte vej fra producent til kunde er årsagen til, at vi både kan levere hurtigt og til gode priser.

Vi har lavet fodboldsæt til hold i næsten 10 år, så vores erfarne team er både effektive og kvalitetsbeviste. Det er din garanti for fodboldtrøjer i den bedste kvalitet.

Klar til at bestille dit fodboldsæt med navn og nummer?

Du kan via vores hjemmeside bestille din trøje, hvis du måtte sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Vi svarer typisk inden for 8 timer på hverdage.

Ring gerne på tlf. +45 7071 3163 eller skriv på fodbold@sportmonda.dk (fodboldsæt.dk er drevet af Sportmonda)

Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fed trøje med navn og nummer til dig.

Mvh. Claus