Fodboldsæt med navn

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

  • +20.000 fodboldsæt solgt
  • Få eget navn og nummer
  • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
  • Den perfekte gaveidé
  • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
    Laura Hansen

Et fodboldsæt med navn til dit barn eller barnebarn, står med garanti højt på ønskesedlen. Det er den perfekte gaveidé til alle børn. Det er der flere gode grunde til. For det første, vil det at have sit eget navn bag på trøjen give en følelse af stolthed og selvtillid, da man føler man er "en del af holdet". Ikke nok med det, så kan det også være en god motivation, da man føler man har en personlig forbindelse til sin trøje og ens hold.

Mange børn vælger også at skrive et fodboldsæt med navn på ønskelisten. Det giver associationer til de professionelle fodboldspillere, som alle har deres navn bag på trøjen. F.eks. Messi, Ronaldo, Neymar eller Mbappé - som har været yderst populære spillere de seneste par år. Desværre oplever rigtig mange at trøjer med de store navne hurtigt er udsolgt, da der sælges rigtig mange trøjer med de største stjerner indenfor fodbold.

Så hvad gør man så? I stedet for at betale dyre domme for et PSG fodboldsæt, et Barcelona sæt eller et Manchester United sæt, kan det faktisk nogen gange bedre betale sig, at vælge et lidt billigere alternativ. Mange klubber laver nemlig såkaldte "Players Edition" trøjer som hurtigt kan koste langt over 1000 kr. - en udgift som mange forældre ikke har råd til i budgettet. Og ikke nok med det, så vokser børnene hurtigt ud af tøjet.

I vores fodboldsæt sortiment finder du altså ikke trøjer fra de store klubber. Vi har derimod et fast sortiment af gode fodboldtøjs mærker, som laver fodboldsæt i verdensklasse. Joma laver bl.a. trøjer til Atalanta, Hellas Verona, Swansea m.fl. - Craft er allerede landskendt for deres gode kvalitet, så du er altså i gode hænder når du vælger et sæt hos os.

Gratis tryk på fodboldsæt med navn

Det koster normalt ekstra at få ens navn trykt på et fodboldsæt, men hos os har vi gjort det ret simpelt. Tryk af eget navn er GRATIS og er inkluderet i prisen på vores fodboldsæt. Vi kører ikke med nogen opstartsgebyrer eller andre gemte omkostninger. Det eneste du skal betale for er fodboldsættet og en lav pris på fragten. Trykket er slidstærkt og holder til rigtige mange gange i vaskemaskinen. Det eneste man skal være opmærksom på, er at undgå at bruge skyllemiddel og tørretumbler, da det ødelægger trykket.

Fodboldsæt pige eller dreng

Du kan være ganske rolig når du køber et fodboldsæt med navn hos os. Alle vores sæt er unisex og passer til både piger og drenge. Designet er enkelt og stilrent og kommer i en masse flotte farver. Nogen af vores fodboldsæt kan fås helt ned til 4-5 års alderen, som er den alder hvor mange børn starter til fodbold. Er du i tvivl omkring størrelsen kan du altid bruge vores størrelsesguide som du finder her. Når du er klar til at bestille dit fodboldsæt med navn, finder du blot det sæt du mener passer dit barn eller barnebarn bedst, vælger navn og nummer, og tilføjer det til kurven og bestiller. Du vil herefter modtage dit fodboldsæt med navn inden for det tidsinterval, som er angivet for trøjen. Er du vi tvivl omkring noget vedr. din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os.

Der er masser af andre muligheder for en god fodboldgave på vores hjemmeside. Her finder du også fodbolde, fodboldtasker og et par gode fodboldsokker - alt sammen noget som kan bruges til at supplere ens fodboldsæt med navn med.

Alle vores trøjer trykkes og sendes fra Danmark. Vi har 5-stjerner på Trustpilot og er en del af Sportmonda, der er en af danmarks største leverandører af sportstøj med tryk.

Så hvad venter du på? Bestil den perfekte gave til dit barn eller barnebarn nu.