Fodboldtrøjer med tryk - GRATIS navn og nummer

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

  • +20.000 fodboldsæt solgt
  • Få eget navn og nummer
  • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
  • Den perfekte gaveidé
  • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
    Laura Hansen

Leder du efter ting i fodboldtrøjer med tryk kategorien, så er du landet det helt rigtige sted. Fodboldsæt.dk er en af Danmarks største forhandlere af fodboldtrøjer med tryk. I alle vores priser er der inkluderet navn og nummer tryk, så du eller dit barn kan få eget navn trykt bag på trøjen. Det er ret nemt at bestille en fodboldtrøje hos os. Du vælger først dit sæt. Herefter vælger du størrelse og farve og til slut tilføjer du det tryk som du ønsker skal på.

 

 

Se priser og udvalg →

 

I øjeblikket har vi nogle forskellige designs, som man kan vælge i mellem. Vi har også et stort restsalg, hvor man kan spare en del penge på udvalgte modeller. Indenfor fodboldtrøje med tryk kategorien fører vi pt. mærkerne Joma og Craft. Disse mærker er lige så gode som Nike og Adidas - de er blot en smule billigere. Kvalitetsmæssigt vil du ikke kunne mærke eller se forskel på tøjet.

 

Er du i tvivl omkrig størrelsen på din fodboldtrøje med tryk, så anbefaler vi at du bruger vores størrelsesguide. Her slår du blot det mærke op som du ønsker og kan hurtigt i tabellen aflæse, hvilken størrelse der anbefales. Er du stadig i tvivl og er det en fodboldtrøje med tryk til et barn, så køb en størrelse som er lidt for stor, så kan barnet vokse i det.

 

Alle vores fodboldtrøjer med tryk kan gives som gave. Vi mener faktisk at det er en perfekt gaveidé til børn som spiller fodbold. For hvem vil ikke gerne spille med ens eget navn bag på ryggen som ens idoler?

 

Fodboldtrøjer med tryk af navn og nummer

En af de gode ting ved at købe fra fodboldtrøje børn kategorien hos os, er at vi tilbyder GRATIS tryk af navn og nummer på det tøj du vælger. Faktisk sælges alt vores fodboldtøj med tryk. Alt vores tøj bliver trykt i Danmark og leveres lige så hurtigt at vi har trøjen fra vores leverandør. Vores navn og nummer tryk leveres med vores egen skrifttype, som vi selv har fået udviklet. Vi synes selv den ser ret moderne ud på trøjerne og skaber et professionelt look. Vi har prøvet at gøre det så let som muligt at bestille fodboldtøj til børn - vi håber du synes det samme.

 

Vælg det rigtige design og farver

Hos Fodboldsæt.dk kan du vælge i mellem flere forskellige grund designs når du skal vælge fodboldtrøjer med tryk. Allesammen har hver deres unikke look. Joma Academy IV kommer fra producenten Joma og er en klassisk stilren trøje i to farver. Selve trøjen er i 100% polyester og har et standard fit som passer rigtig fint til både drenge og piger. 

 

Uanset hvilket en fodboldtrøje med tryk du måtte vælge hos os, så er du sikker på det er i høj kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Vi har solgt mere end 15.000 fodboldsæt, hvilket vi er rigtig stolte af. Er du i tvivl om noget vedr. dit køb, så kontakt os gerne. Vi svarer inden for 24 timer.

Klar til at bestille dit fodboldsæt med tryk?

Du kan via vores hjemmeside bestille din trøje, hvis du måtte sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Vi svarer typisk inden for 24 timer på hverdage.

Ring gerne på tlf. +45 7071 3163 eller skriv på fodbold@sportmonda.dk (fodboldsæt.dk er drevet af Sportmonda)

Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fed trøje med navn og nummer til dig.