Claus

Fodboldsæt med tryk

Er du på jagt efter en ny fodboldsæt med tryk, så er du landet det rigtige sted. Vi sælger nemlig ikke andet. Siden her er lavet af Sportmonda, der er en af de største udbydere af fodboldtrøjer i Danmark. I gennem tiden er det blevet til mere end 15.000 fodboldsæt i ind og udland. Et tal vi er rigtig stolte af.

 

fodboldgave børn

Se priser og udvalg →

 

Vores fodboldtrøje med tryk kommer i fire forskellige designs. Du kan vælge Design A som er et super simpelt sæt fra Joma. Det er et billigt sæt i rigtig god kvalitet og er vores mest sælgerne af alle vores sæt. Design B, får lige en ekstra detalje på, som giver det et stilrent look, som gør det skiller sig en smule mere ud.

Vælger man Design C kommer vi op i de mere designede fodboldsæt, hvor brystet får en masser små detaljer, der gør sættet mere unikt. Vores dyreste sæt Design D kommer fra producenten Craft og er i rigtige høj kvalitet. Det er et af de bedste fodboldsæt med tryk vi har på siden. Det er en smule dyrere, men man får et sæt som kan holde i lang tid og som sidder rigtig godt på kroppen.

En af de gode ting ved at vælge Design D er, at sættet fås i lyserød. Det er en ret populær farve for mange børn disse dage, da de fleste gerne vil skille sig ud fra de traditionelle farver, som der typisk er inden for fodboldsæt verdenen.

Fodboldsæt med tryk til børn 

Alle vores fodboldsæt fås til børn i alle aldre. Du kan altså roligt vælge et af vores designs og være sikre på at vores sæt passer til dit barn. Er du i tvivl om en størrelse, kan du kontakte os, så skal vi prøve at hjælpe så godt vi kan. Ellers så vælg en størrelse, som er lidt større end normalt, så er du sikker på at dit barn kan passe trøjen og at høn ikke vokser ud af den lige med det samme. Alle vores designs er i øvrigt unisex og passer derfor både piger og drenge.

Når du vælger et fodboldsæt med tryk hos os, er navn og nummer tryk gratis. Du kan altså helt selv vælge hvilket et navn og nummer der skal bag på trøjen. Alle navne bliver trykt med store bogstaver på tøjet. Vi benytter den samme skrifttype på alle trøjerne.