Fodboldsæt med tryk

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

  • +20.000 fodboldsæt solgt
  • Få eget navn og nummer
  • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
  • Den perfekte gaveidé
  • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
    Laura Hansen

Er du på jagt efter en ny fodboldsæt med tryk, så er du landet det rigtige sted. Vi sælger nemlig ikke andet. Siden her er lavet af Sportmonda, der er en af de største udbydere af fodboldtrøjer i Danmark. I gennem tiden er det blevet til mere end +20.000 fodboldsæt i ind og udland. Et tal vi er rigtig stolte af.

Se priser og udvalg →

 

Vores fodboldtrøjer med tryk kommer i mange forskellige designs. Du kan vælge Joma Academy IV som er et super simpelt sæt fra Joma. Det er et billigt sæt i rigtig god kvalitet og er vores mest sælgerne af alle vores sæt. Joma Supernova II, får lige en ekstra detalje på, som giver det et stilrent look, som gør det skiller sig en smule mere ud.

Vælger man Joma Championship kommer vi op i de mere designede fodboldsæt, hvor brystet får en fint kant, der gør sættet mere unikt. Det er et af de bedste fodboldsæt med tryk vi har på siden. Det er en smule dyrere, men man får et sæt som kan holde i lang tid og som sidder rigtig godt på kroppen.

En af de gode ting ved at vælge Joma Championship er, at sættet fås i mange farver som rød. Det er en ret populær farve for mange børn disse dage, da de fleste gerne vil se ud som landsholdet, som der typisk spiller i rødt og hvidt.

Fodboldsæt med tryk til børn 

Se priser og udvalg →

Alle vores fodboldsæt fås til børn i alle aldre. Du kan altså roligt vælge et af vores designs og være sikre på at vores sæt passer til dit barn. Er du i tvivl om en størrelse, kan du kontakte os, så skal vi prøve at hjælpe så godt vi kan. Ellers så vælg en størrelse, som er lidt større end normalt, så er du sikker på at dit barn kan passe trøjen og at høn ikke vokser ud af den lige med det samme. Alle vores designs er i øvrigt unisex og passer derfor både piger og drenge.

Når du vælger et fodboldsæt med tryk hos os, er navn og nummer tryk gratis. Du kan altså helt selv vælge hvilket et navn og nummer der skal bag på trøjen. Alle navne bliver trykt med store bogstaver på tøjet. Vi benytter den samme skrifttype på alle trøjerne.

Klar til at bestille dit fodboldsæt med navn og nummer?

Du kan via vores hjemmeside bestille din trøje, hvis du måtte sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Vi svarer typisk inden for 8 timer på hverdage.

Ring gerne på tlf. +45 7071 3163 eller skriv på fodbold@sportmonda.dk (fodboldsæt.dk er drevet af Sportmonda)

Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fed trøje med navn og nummer til dig.

Mvh. Claus