Fodboldtøj til børn med eget navn og nummer

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

 • +20.000 fodboldsæt solgt
 • Få eget navn og nummer
 • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
 • Den perfekte gaveidé
 • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
  Laura Hansen

Du kan nu nemt købe flot fodboldtøj til børn med deres eget navn og nummer trykt på ryggen. Sættene er i god kvalitet og der er meget nemt at bestille. Du kan se de forskellige modeller og bestille her:

 

fodboldgave børn

Se priser og udvalg →

 

Fodboldtøj til børn

Vores fodboldtøj findes ned til størrelse 4 år, så du kan derfor finde fodboldtøj til de fleste børn her på siden.

I vores øjne er det vigtigste ved fodboldtøj til børn at det er i god kvalitet og har en lang holdbarhed. Vi har derfor udvalgt en række fodboldsæt som både er flotte, slidstærke og føles rigtig godt at have på.

På den måder sikrer vi at fodboldsættene og trykket holder i mindst nogle år - også selvom det bliver brugt og vasket hyppigt. 

Fodboldtøj til piger og drenge

Vores fodboldtøj er egnet til både drenge og piger. Der er tale om "unisex" modeller som passer godt og sidder behageligt på alle.

Vi mener ikke at der er noget der hedder "drengefarver" og "pigefarver". Alligevel ved vi erfaringsmæssigt at der er en række farver som er ekstra populære når vi snakker fodboldtøj til piger.

Vi har derfor udvalgt en række modeller og farver som historisk har været med populære blandt fodboldpiger. Det gælder bl.a. den røde Joma Combi trøje som du kan se på billedet længere oppe på denne side.

Fodboldtøj til børn i god kvalitet

 

fodbold gaver til børn

Se priser og udvalg →

 

Vi har udvalgt et sortiment af fodboldtøj til børn i den højeste kvalitet. Det bliver leveret af nogle af de største brands indenfor sportstøj, som er en garanti for holdbarhed og godt design.

Spanske Joma blev etableret i 1965 og er i dag den 5. største producent af fodboldtøj i Europa. Joma er bl.a. andet kendt for at levere tøj til hold i de største ligaer i Europa. Udover den gode kvalitet er Joma også et brand der tilbyder gode priser. Vi har derfor udvalgt 3 sæt fra Joma til vores sortiment:

 • Joma Combi
 • Joma Winner
 • Joma Supernova II

Mange kender svenske Craft for deres verdensklasse løbetøj. Craft er dog også begyndt at lave fodboldtøj til børn i den samme høje kvalitet. Det er et område Craft satser kraftigt på - og derfor kan man også se flere og flere professionelle hold spille i deres holdsæt. Vi har derfor også udvalgt et sæt fra Craft til vores sortiment:

 • Craft Progress Graphic

Fodboldtøj med navn

Der er ingen tvivl om, at det er en særlig følelse for et barn når de modtaget deres første fodboldsæt med deres helt eget navn. Det er helt sikkert fedt at have en Liverpool trøje med "Salah" på ryggen, men det kan slet ikke sammenlignes med glæden ved at have fodboldtøj med sit eget navn.

Derfor har vi haft en ambition om at gøre det nemt og billigt at købe fodboldtøj med navn og nummer til børn. Vi har i mange år solgt fodboldsæt til klubber og hold, men det personlige fodboldsæt kan noget helt specielt.

Fodboldtøj med tryk

Vi benytter tryk i højeste kvalitet, hvilket sikrer både komfort og holdbarhed. Vi garanterer derfor at trykket holder i mindst et par år - og ofte meget længere.

Har du nogle spørgsmål omkring trykket eller andet, så kontakt os endelig på info@sportmonda.dk eller +45 7071 3163.

Klar til at bestille dit fodboldsæt med navn og nummer?

Du kan via vores hjemmeside bestille din trøje, hvis du måtte sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Vi svarer typisk inden for 8 timer på hverdage.

Ring gerne på tlf. +45 7071 3163 eller skriv på info@sportmonda.com (fodboldsæt.dk er drevet af Sportmonda)

Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fed trøje med navn og nummer til dig.

Mvh. Claus