Fodbold gaver til børn - Hvad med et fodboldsæt med tryk

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

  • +20.000 fodboldsæt solgt
  • Få eget navn og nummer
  • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
  • Den perfekte gaveidé
  • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
    Laura Hansen

Leder du efter fodbold gaver til børn? Det kan være utrolig svært at finde ud af hvad man skal købe til sit barn, men er dit barn glad for fodbold, så går du aldrig helt galt i byen med et fodboldsæt med eget navn og nummer på.

Hos fodboldsæt.dk tilbyder vi en lækker fodboldtrøje, hvor du kan få trykt lige præcis det navn og nummer på trøjen som du ønsker. I pakken følger der også shorts med. Der er mange forskellige designs at vælge i mellem, så du kan være sikker på at ramme lige præcis de klubfarver som dit barn godt kan lide.

 

Se priser og udvalg →

 

Vi har efterhånden leveret rigtig mange fodbold gaver til børn igennem vores webshop. Vi sender til hele Danmark og leverer inden for kun 14 dage. Vi trykker på trøjen i en moderne font, som ser eksklusiv ud.

Julegaver til fodbolddreng eller pige - fodbold gaver til børn

Hvis du skal finde en julegave til din fodbolddreng eller pige, så finder du ikke en bedre gave end et fodboldsæt med navn og nummer. Din fodbolddreng eller pige kan få deres eget navn tryk på trøjen uden at det koster ekstra. Det ser godt ud og giver selvtillid på fodboldbanen - for ens eget navn på trøjen forpligter. Fodbold gaver til børn findes der mange af, men intet slår et sæt med ens eget navn på.

 

Se priser og udvalg →

 

Julegave fodbold - fodbold gaver til børn

Der er ingen tvivl om at du i dine overvejelse til en julegave, har tænkt det skulle være en fodbold. Det kan også være en rigtig god gave. Desværre bliver en fodbold hurtigt flad, bliver væk eller bliver slidt op når den bliver brugt på asfalt. Et fodboldsæt med tryk er lidt svære at smide væk og holder typisk i op til 2 år eller mere, afhængig af hvordan det vaskes - og hvor hurtigt barnet vokser naturligvis.

Klar til at bestille dit fodboldsæt med navn og nummer?

Du kan via vores hjemmeside bestille din trøje, hvis du måtte sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Vi svarer typisk inden for 8 timer på hverdage.

Ring gerne på tlf. +45 7071 3163 eller skriv på info@sportmonda.com (fodboldsæt.dk er drevet af Sportmonda)

Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fed trøje med navn og nummer til dig.

Mvh. Claus