Claus

Fodboldsæt til børn med navn og nummer

Fodboldsæt.dk er en side lavet af Sportmonda. Vi er en virksomhed dedikeret til at lave og sælge fodboldsæt til børn og voksne med tryk – herunder fodboldsæt med eget navn og nummer.

 

fodboldgave børn

Se priser og udvalg →

 

Om fodboldsæt til børn

Vores erfaring siger os, at fodboldsæt med navn og nummer ikke kun er noget der glæder fodboldhold.

Børn i alle aldre kan bliver mindst lige så glade for et personligt fodboldsæt med navn og nummer bagpå. Det er derfor den perfekte gave til fødselsdagen eller enhver anden lejlighed hvor du vil overraske fodboldpigen eller -drengen.

Vores fodboldsæt til børn findes helt ned til størrelse 6XS. Det svarer til 4-5 år. Du kan se nærmere på vores størrelsesguide, hvis du ønsker at være helt sikker inden du vælger størrelse.

Om Sportmonda og fodboldsæt

Sportmonda er en ung og energisk virksomhed med fokus på salg af sportstøj med tryk – herunder fodboldsæt til hold og privatpersoner.

Vi sætter en ære i altid at levere produkter vi selv ville være stolte af at spille i. For os er fodboldsæt nemlig ikke bare en beklædningsgenstand, men derimod en uniform der skal skabe stolthed og glæde.

Vi har lavet sportstøj med tryk siden 2013 - og vi har regnet os frem til at vi efterhånden har lavet mere end 20.000 fodboldsæt. Vi tør derfor godt at sige vi ved hvilke krav et fedt fodboldsæt skal leve op til

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til design af fodboldsæt med navn og nummer

 

fodbold gaver til børn

Se priser og udvalg →

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle ønsker eller spørgsmål. Vi har en målsætning om altid at svare på henvendelser indenfor 24 timer (på hverdage) og det gælder både i forhold til mails og Facebook beskeder.

Vores mail adresse er info@sportmonda.dk og her kan du kontakte os om hvad som helst. Vi kan derudover findes på sociale medier:

Facebook
Instagram

Vi glæder os til at høre fra jer!

Sportmonda I/S
CVR: 35082166

Engager 2-4
2605 Brøndby
Danmark