Fodboldsæt til børn med navn og nummer

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

  • +20.000 fodboldsæt solgt
  • Få eget navn og nummer
  • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
  • Den perfekte gaveidé
  • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
    Laura Hansen

Fodboldsæt.dk er en side lavet af Sportmonda. Vi er en virksomhed dedikeret til at lave og sælge fodboldsæt til børn og voksne med tryk – herunder fodboldsæt med eget navn og nummer.

 

Se priser og udvalg →

 

Om fodboldsæt til børn

Vores erfaring siger os, at fodboldsæt med navn og nummer ikke kun er noget der glæder fodboldhold.

Børn i alle aldre kan bliver mindst lige så glade for et personligt fodboldsæt med navn og nummer bagpå. Det er derfor den perfekte gave til fødselsdagen eller enhver anden lejlighed hvor du vil overraske fodboldpigen eller -drengen.

Vores fodboldsæt til børn findes helt ned til størrelse 6XS. Det svarer til 4-5 år. Du kan se nærmere på vores størrelsesguide, hvis du ønsker at være helt sikker inden du vælger størrelse.

Om Sportmonda og fodboldsæt

Sportmonda er en ung og energisk virksomhed med fokus på salg af sportstøj med tryk – herunder fodboldsæt til hold og privatpersoner.

Vi sætter en ære i altid at levere produkter vi selv ville være stolte af at spille i. For os er fodboldsæt nemlig ikke bare en beklædningsgenstand, men derimod en uniform der skal skabe stolthed og glæde.

Vi har lavet sportstøj med tryk siden 2013 - og vi har regnet os frem til at vi efterhånden har lavet mere end 20.000 fodboldsæt. Vi tør derfor godt at sige vi ved hvilke krav et fedt fodboldsæt skal leve op til

Kontakt os hvis du har brug for hjælp til design af fodboldsæt med navn og nummer

 

Se priser og udvalg →

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle ønsker eller spørgsmål. Vi har en målsætning om altid at svare på henvendelser indenfor 24 timer (på hverdage) og det gælder både i forhold til mails og Facebook beskeder.

Vores mail adresse er fodbold@sportmonda.dk og her kan du kontakte os om hvad som helst. Vi kan derudover findes på sociale medier:

Facebook
Instagram

Vi glæder os til at høre fra jer!

Sportmonda I/S
CVR: 35082166

Engager 2-4
2605 Brøndby
Danmark

Klar til at bestille dit fodboldsæt med navn og nummer?

Du kan via vores hjemmeside bestille din trøje, hvis du måtte sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Vi svarer typisk inden for 8 timer på hverdage.

Ring gerne på tlf. +45 7071 3163 eller skriv på fodbold@sportmonda.dk (fodboldsæt.dk er drevet af Sportmonda)

Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fed trøje med navn og nummer til dig.

Mvh. Claus