Fodboldtrøje børn - GRATIS navn og nummer tryk

Vi har gjort det nemt at bestille fodboldsæt med tryk. Mere end 20.000 fodboldsæt solgt.

5-stjerner på Trustpilot
5-stjerner på Facebook

Eksempler på fodboldsæt

  • +20.000 fodboldsæt solgt
  • Få eget navn og nummer
  • 0 kr. i opstartsgebyr på tryk
  • Den perfekte gaveidé
  • "Super lækkert sæt til min datter! Tak!"
    Laura Hansen

Leder du efter ting i fodboldtrøje børn kategorien, så er du landet det helt rigtige sted. Fodboldsæt.dk er en af Danmarks største forhandlere af fodboldtøj. I alle vores priser er der inkluderet navn og nummer tryk, så dit barn kan få deres eget navn tryk bag på trøjen. De vil også kunne få deres yndlings tal bag på trøjen. Det er ret nemt at bestille en fodboldtrøje hos os. Du vælger først dit sæt. Herefter vælger du størrelse og farve og til slut tilføjer du det tryk som du ønsker skal på.

Se priser og udvalg →

 

I øjeblikket har vi fire forskellige designs, som man kan vælge i mellem. Vi har også et stort restsalg, hvor man kan spare en del penge på udvalgte modeller. Indenfor fodboldtrøje børn kategorien fører vi pt. mærkerne Joma og Craft. Disse mærker er lige så gode som Nike og Adidas - de er blot en smule billigere. Kvalitetsmæssigt vil du ikke kunne mærke eller se forskel på tøjet.

Er du i tvivl omkrig størrelse til dit barn, så anbefaler vi at du bruger vores størrelsesguide. Her slår du blot det mærke op som du ønsker og kan hurtigt i tabellen aflæse, hvad dit barn højst sandsynligt ville skulle bruge. Er du stadig i tvivl, så køb en størrelse som er lidt for stor, så kan barnet vokse i det.

Alt fra vores fodboldtrøje børn kategori kan gives som gave. Vi mener faktisk at det er en perfekt gaveidé til børn som spiller fodbold. For hvem vil ikke gerne spille med ens eget navn bag på ryggen som ens idoler?

Fodboldtrøje til børn med navn og nummer

En af de gode ting ved at købe fra fodboldtrøje børn kategorien hos os, er at vi tilbyder GRATIS tryk af navn og nummer på det tøj du vælger. Faktisk sælges alt vores fodboldtøj med tryk. Alt vores tøj bliver trykt i Danmark og leveres lige så hurtigt at vi har trøjen fra vores leverandør. Vores navn og nummer tryk leveres med vores egen skrifttype, som vi selv har fået udviklet. Vi synes selv den ser ret moderne ud på trøjerne og skaber et professionelt look. Vi har prøvet at gøre det så let som muligt at bestille fodboldtøj til børn - vi håber du synes det samme.

Fodboldtøj til piger

Se priser og udvalg →

 

Hos Fodboldsæt.dk kan du vælge i mellem fire forskellige grund designs når du skal vælge fodboldtøj til piger. Allesammen har hver deres unikke look. Design A kommer fra producenten Joma og er en klassisk stilren trøje i én farve. Selve trøjen er i 100% polyester og har et standard fit som rigtig fint til piger. Design B er to farvet og kommer også fra producenten Joma. Det er et rigtig fint sæt, som har en fin pasform og sidder godt på kroppen.

Design C har masser af design detaljer. Hele brystet har et fint væv af striber som skaber et moderne design. Det er et rigtig godt valg for de fleste som skal købe fodboldtøj til børn. Design D er vores dyreste sæt og kommer fra producenten Craft. Craft er nok mest af alt kendt for deres kvalitets løbetøj. I de seneste par år er de gået i gang med at lave fodboldtøj til piger og drenge.

Fodboldtøjet er af præcis samme høje kvalitet som man kender fra deres løbetøj. Vi har solgt en hel del af Design D fordi at sættet fås i lyserød, som er et rigtige populær farve. Det er nemlig ikke en typisk farve man ser hos de professionelle klubber. Sættet i sig selv er som sagt i den dyre ende, men det er uden sidestykke vores flotteste og bedste sæt.

Uanset hvilket en fodboldtrøje børn du måtte vælge hos os, så er du sikker på det er i høj kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. Vi har solgt mere end 15.000 fodboldsæt, hvilket vi er rigtig stolte af. Er du i tvivl om noget vedr. dit køb, så kontakt os gerne. Vi svarer inden for 8 timer.

Klar til at bestille dit fodboldsæt med navn og nummer?

Du kan via vores hjemmeside bestille din trøje, hvis du måtte sidde tilbage med nogle spørgsmål, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan kontakte os enten på mail eller telefon. Vi svarer typisk inden for 8 timer på hverdage.

Ring gerne på tlf. +45 7071 3163 eller skriv på info@sportmonda.com (fodboldsæt.dk er drevet af Sportmonda)

Vi ser frem til at høre fra dig og levere en fed trøje med navn og nummer til dig.

Mvh. Claus